TSO / BSO

TSO

Op de maandag, dinsdag en donderdag hebben wij TSO in school. De TSO wordt georganiseerd door vrijwillige ouders. Zij zorgen ervoor dat de kinderen die overblijven samen eten en spelen. De lunch wordt door de kinderen zelf meegenomen, in de gang staat een koelkast waar de lunch in kan worden bewaard.

De TSO is er alleen voor leerlingen die niet thuis een broodje kunnen eten en kost 2 euro per keer. We vragen u om de leerlingen van groep 7/8 zoveel mogelijk thuis of bij een vriendje te lunchen. Dit om grote drukte proberen te voorkomen. Ook geloven wij dat dit een goede voorbereiding is op de zelfstandigheid die het VO verwacht wanneer leerlingen bij hen instromen.

Wij vragen de ouders die gebruik maken van de TSO om deel te nemen aan de appgroep voor ouders, in deze appgroep worden oproepen geplaatst als er te weinig vrijwillige ouders zijn. We verwachten dat ieder gezin minimaal één keer per schooljaar bijspringt tijdens de TSO.

Opgeven voor de TSO kan via www.mijntso.nl/overhaal, gebruik hierbij de schoolcode 18TQOH. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u direct een account aanmaken en de overblijfdagen plannen. U kunt vaste overblijfdagen aangeven of losse dagen plannen. Dagelijks kunt u tot 9 uur in de ochtend uw planning wijzigen als dat nodig is.

BSO 

Wij hebben in school geen BSO.
De BSO gaat via verschillende aanbieders in Krommenie, waarbij de leerlingen worden opgehaald.
Onze leerlingen gaan bijvoorbeeld naar BSO ’t Sweantje van Tinteltuin en BSO Boefje. Wij adviseren om uw kind tijdig aan te melden bij één van de aanbieders, omdat er vaak wachtlijsten zijn.